Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


15 травня відбудеться конкурс з відбору суб′єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення оцінки об′єкту оренди

 Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості з метою розрахунку орендної плати та внесення змін до договору оренди

Об′єкт спільної власності територіальних громад Жмеринського району – будівля загальною площею 2240,1 м², що перебуває на балансі КУ «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» та є спільною власністю територіальних громад Жмеринського району в особі Жмеринської районної ради, знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Жмеринка, вул.Центральна,6.

Замовник – Жмеринська районна рада, платник – Жмеринська районна рада.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Жмеринської районної ради  конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозицій, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях – не більше 15 днів), пропозиції щодо ціни надання послуг з оцінки, з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно з законом;

підтвердних документів;  

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток № 3 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», яке затверджено наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 у редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за  № 198/31650) (далі - Положення).

Документи щодо практичного досвіду (додаток 3 Положення) повинні містити інформацію про виконання робіт з оцінки подібних до об'єкта оцінки – окремі будівлі, зокрема порівняної площі та за призначенням, приміщення, частини будівель.

На конверті слід зазначити: "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності", а також зазначити назву об'єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4 Положення); інформація про претендента (додаток 5 Положення).

Інформація про претендента містить: наявність сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

Відповідно до листа ФДМУ від 14.02.2019 р. № 10-59-2927 очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта нерухомого майна складає 6,0 тис.грн;

Конкурсна документація подається в приймальну районної ради не пізніш ніж за чотири календарних дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно за адресою: м. Жмеринка, вул.Б.Хмельницького,14 (Жмеринська районна рада), телефон для довідок: 04332 5-07-36.

Конкурс відбудеться 15 травня 2019 р. о 10.00 год. за адресою: м.Жмеринка, вул.Б.Хмельницького,14  (Жмеринська районна рада).