Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


18 вересня відбулась позачергова сесія районної ради

18 вересня в залі засідань районної ради відбулась позачергова 24 сесія районної ради. В роботі сесії прийняли участь 21 депутат.

Перед сесією в кабінеті голови районної ради зібрались члени президії для обговорення питань порядку денного, адже, як було анонсовано, передбачалось окрім основного питання щодо внесення змін до бюджету розглянути питання пов’язані зі створення опорного закладу «Браїлівська загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів імені В.О. Забаштанського» до складу якого   увійдуть філії: Сьомацька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, Людавський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І ступеня-дошкільний навчальний заклад». З інформацією та обґрунтуванням нагальності прийняття даного рішення саме на позачерговій сесії виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Цимбал І.В. Члени президії після тривалих дебатів вирішили відкласти розгляд питання на чергову сесію, що відбудеться 4 жовтня, доопрацювавши це питання в постійних комісіях.

президія сесія

президія сесія

президія сесія

Отже на пленарному засіданні розглядалось лише одне питання щодо внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.

Зокрема, рішенням передбачено виділення коштів районного бюджету у якості співфінансування на придбання «Шкільного автобуса» в сумі  821430 грн. Слід зауважити, що з Державного бюджету на придбання цього автобуса вже виділено понад 1 мільйон гривень. Також розподілені  субвенції, надані районному бюджету Гніванською ОТГ, Жмеринською міською радою та деякими сільськими радами на утримання об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад району та забезпечення соціальними послугами громадян, які потребують соціального захисту, виділені кошти на придбання ліків по пільгових рецептах та інше. Рішення прийняте одноголосно.

президія сесія

президія сесія

президія сесія

президія сесія