Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


23 січня відбулась 19 сесія

13 нагальних питань розглянуто на 19 сесії районної ради 7 скликання, що відбулась 23 січня 2018 року. Усі питання попередньо розглядались на засіданні постійних комісій, що відбулись 18 січня.

Значна частина питань стосувалася здійснення заходів у зв’язку із надходженням субвенцій від Жмеринської та Гніванської міських рад, Северинівської сільської ради. Були внесені відповідні зміни до районного бюджету на 2018 рік та у штатні розписи комунальних установ «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» і «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району.

Для здійснення належного фінансування освітніх закладів району, у зв’язку із прийняттям нового закону «Про освіту» прийняті до районної комунальної власності ще 9 навчальних закладів району.

Депутатами затверджені дві технічні документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які презентувала начальник відділу у Жмеринському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Гуліцька А.В..

  Керуюча справами районної ради Радіна О.О. запропонувала  затвердити список присяжних, які будуть залучатися для розгляду і вирішення справ у Жмеринському міськрайонному  суді та інформувала про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування заступнику голови районної ради Бігасу В.П..

Наприкінці сесії депутат районної ради Марчук В.М. звернувся із проханням підтримати ініціативу активістів міста  щодо збору коштів на встановлення пам’ятника жертвам голодоморів на території Жмеринки. Кожен із бажаючих долучився до збору коштів на шляхетну справу.

Браїлівський селищний голова Валерій Резедент просив підтримки у депутатів в питанні впливу на керівництво сільськогосподарського підприємства, який боргує селищній раді кошти в сумі близько двох мільйонів гривень.

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18

23/01/18