Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


24 травня відбулась позачергова сесія ради

24 травня відбулась 22 позачергова сесія районної ради, в роботі якої прийняли участь 25 депутатів районної ради, що складає майже 74 відсотки від загального складу.

 На початку сесії голова районної ради Малярчук В.Г. традиційно привітав іменинників. Також Василь Григорович привітав усіх присутніх з Днем слов'янської писемності й культури. Цього дня - 24 травня, православна церква згадує святих рівноапостольних братів-подвижників Кирила і Мефодія, які дали слов’янському світу алфавіт, заклавши тим самим основи церковнослов’янської писемності та фундамент усіх слов’янських літератур.

 Побажав усім миру, злагоди та толерантності.

Депутати заслухали і затвердили внесення змін до районного бюджету, про які доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А..

Він зазначив, що зміни до районного бюджету викликані перерозподілом коштів в межах кошторисних призначень та змінами в частині міжбюджетних трансфертів. Збільшений обсягів видатків на освітянську та медичну галузь, соціальний захист і підтримку дітей незахищених категорій.

  Внесені зміни та збільшений обсяг фінансування Програми військово – патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби в Збройних Силах України на період 2016 – 2020 роки. З цього питання доповідав головний спеціаліст питань мобілізаційної роботи райдержадміністрації Нех М.І.

 Розглянуті питання оренди майна комунальної власності району та інші нагальні питання.

24/05/18

24/05/18

24/05/18

24/05/18

24/05/18

24/05/18

24/05/18

24/05/18