Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


7 травня відбулось засідання комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

7 травня в кабінеті заступника керівника виконавчого апарату відбулось засідання комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності.

 Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості з метою розрахунку орендної плати та внесення змін до договору оренди.

Об′єкт спільної власності територіальних громад Жмеринського району – будівля загальною площею 2240,1 м², що перебуває на балансі КУ «Жмеринська дирекція кіновідеомережі і кіновідеопрокату» та є спільною власністю територіальних громад Жмеринського району в особі Жмеринської районної ради, знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Жмеринка, вул.Центральна,6.

Так як на участь у конкурсі надійшла одна заява, відповідно до пункту 8 розділу ІІІ Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМ України від 31.12.2015 р.  № 2075 (у редакції наказу ФДМУ від 16.01.18 р. №47), комісія прийняла рішення визнати конкурс таким, що не відбувся,та визначила дату повторного проведення конкурсу 15.05.2019 року.