Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


90 це ще не зима

25 листопада свій 90-річний ювілей відсвяткувала жителька села Потоки, учасник Великої Вітчизняної війни – Алюксютенко Марія Павлівна.

В цей день традиційно привітати ювілярку, висловити слова шани та найщиріші побажання завітали директор КУ «Територіальний центр Жмеринського району» Оголенко Тамара Іванівна, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Наталя Іванівна, голова Потоківецької сільської ради Коломієць Петро Іванович, землевпорядник Бойко Галина Авксентіївна, директор Будинку культури Коломієць Людмила Петрівна, соціальний робітник с. Потоки Заворотна Наталя Павлівна, а також рідні та сусіди.

На адресу ювілярки  лунали щирі слова вітання, побажання міцного здоров'я, бадьорості духу, довголіття та мирного неба. Ювілярка з нагоди свята отримала квіти і подарунки та в свою чергу висловила щиру вдячність за теплі слова і увагу.

Багата на всілякі події доля Марії Павлівни. За 90 років пережила чимало, все своє життя присвятила роботі, має за плечима понад 30 років загального стажу у Жмеринському лісничому господарстві. Не цуралася ніякої роботи, все її життя пройшло на виду людей. Незважаючи на поважний вік, ювілярка - оптиміст. Крім того, у свої  роки має чудову пам’ять, чим не перестає дивувати оточуючих. Негаразди загартовували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Свято ювілярка пройшло в затишній домашній атмосфері за щедрим святковим столом під спів народних українських пісень.

90 років

90 років

90 років

 Зав.відділення Н.І.Воробій