Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Чергова нарада працівників територіального центру про роботу відділень за січень – лютий 2018 року

6 березня 2018 року в залі районного будинку культури Жмеринської РДА відбулась чергова виробнича нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області».

Нараду розпочала директор територіального центру Оголенко Т.І., яка напередодні 8 березня – Міжнародного дня прав жінок і миру, привітала всіх присутніх жінок територіального центру передала привітання підопічним. Тамара Іванівна побажала, щоб все життя було теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!

         Після урочистих привітань директор підвела підсумки роботи відділень територіального центру в умовах сьогодення та вкотре ознайомила працівників з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 р. № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» і змінами та доповненнями, статутом КУ«Територіальний центр Жмеринського району», Положенням про відділення соціальної допомоги вдома.

У своєму виступі Тамара Іванівна наголошувала про чітку виконавську дисципліну, хронометраж робочого часу, а головне повідомляти в обов’язковому порядку щотижня, а за потреби щодня в телефонному режимі про проведену роботу або виявлені недоліки, обов’язково налагодити співпрацю з селищною та сільськими радами для раннього виявлення одиноких громадян, які потребують обслуговування та своєчасного оформлення документів для прийняття, припинення та поновлення підопічних на соціальне обслуговування у відділення.

Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика З.А. доповіла про роботу відділення за  січень – лютий 2018 року, а також ознайомила всіх присутніх з правилами пожежної безпеки та цивільного захисту.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома – Воробій Н.І. прозвітувала  про роботу відділення соціальної допомоги вдома за січень – лютий 2018 року,  зробила детальний аналіз звітів соціальних робітників, та ще раз детально ознайомила працівників з наказом Міністерства соціальної політики України № 716 від 01.07.2016 року «Про затвердження Державного стандарту соціальної послуги кризового та екстреного втручання», розпорядженням обласної державної адміністрації від 21.02.2018 року № 142 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території», зобов’язала всіх працівників щовівторка інформувати про проведену роботу в населених пунктах. Воробій Н.І. наголосила, що прибирання житлових приміщень та  прибудинкових територій підопічних, які знаходяться на обліку в відділенні соціальної допомоги вдома, є одним із завдань соціальних робітників. Особливу увагу приділили питанню забезпечення якісного надання соціальних послуг підопічним, уважне вивчення їх проблемних питань та організації їх вирішення.

 06/03/2018

06/03/2018

 

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.І.Оголенко