Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Чергова нарада працівників територіального центру

31 серпня 2017 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась чергова виробнича нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області».

Нараду розпочала директор територіального центру Оголенко Т.І., яка наголосила  про підвищення якості надання соціальних послуг населенню району.

В своєму виступі Тамара Іванівна вказала працівникам про постійну роботу над собою, підвищення кваліфікації, вивчення досвіду інших і найголовніше, чітку виконавську дисципліну та про необхідність установлення зв’язків з підприємцями, благодійниками з метою сприяння в наданні благодійної та матеріальної допомоги підопічним.

Директор вкотре наголосила соціальним робітникам проводити заходи з роз’яснювальної роботи серед громадян похилого віку щодо підготовки  до  опалювального періоду, профілактики пожеж та нещасних випадків в побуті.

На виробничу нараду була запрошена заступник начальника Жмеринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Абрамова Наталя Вікторівна, яка ознайомила працівників з основними змінами, які найбільше вплинуть на пенсійні виплати, правилами призначення пенсій за віком на перехідний період 2017 – 2019 рр.

Також у нараді взяла участь начальник відділу призначень субсидій та соціальних допомог  управління соціального захисту населення Жмеринської районної державної адміністрації  Сулима Людмила Олександрівна, яка розповіла соціальним  робітникам про зміни щодо нарахування  субсидії  населенню та  обговорили  питання  тісної  співпраці  працівників  територіального  центру  та  управління  соціального  захисту з метою проведення  інформаційно-роз’яснювальної  роботи  серед  населення  з питань соціального  захисту.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома територіального центру Воробій Н.І. прозвітувала  про роботу відділення соціальної допомоги вдома за липень - серпень 2017 року,  зробила детальний аналіз звітів соціальних робітників.

Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика З.А. доповіла про роботу відділення та про стан підготовки відділення до осінньо - зимового періоду 2017 -2018 років.

Завідувачі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Малярчук Н.В. та відділення денного перебування Поспелова О.В. прозвітували  про роботу відділень на протязі липня – серпня 2017 року.

 

31/08/2017

31/08/2017

31/08/2017

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району»  Т.Оголенко