Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Cвяткування 17-річниці Конституції України

27 червня в актовому залі Чернятинського коледжу Вінницького національного аграрного університету с. Чернятин  пройшли районні урочистості за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних, громадських формувань, трудових колективів, громадськості району.

Ще у входу до зали відчувався дух свята, адже тут проходила виставка українського національного костюма, де були представлені українські вишиванки та ціла експозиція квітчастих хусток.

На початку урочистостей кращі представники району поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам.

З вітальними словами перед громадськістю району і сільською територіальною громадою виступили перший заступник голови райдержадміністрації Монастирський О.І., голова районної ради Гринчук С.О., сільський голова Мендельський А.Б., директор коледжу Малюта В.Ф.

Чернятинська громада гостинно хлібом сіллю привітала районне керівництво -- О.Монастирського, С.Гринчука, І.Віканова та Н.Рожок.

 За вагомий внесок у розбудову української державності, сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди 17 - ї річниці Конституції України  кращі представники різних галузей діяльності району булли нагороджені Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради з виплатою одноразової грошової винагороди.

   Святковим подарунком для жителів району була концертна програма у виконанні артистів ансамблю пісні та танцю „Поділля” Вінницької обласної державної філармонії. По усьому залу лунала гарна українська пісня, а запальний танок не залишив байдужим жодного присутнього. Подякою від жмеринської громади артистам був запашний коровай, корзина квітів та гучні оплески.

 konst2013

konst2013

konst2013

 

 konst2013

konst2013

konst2013