Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До Дня державної служби

Напередодні свого професійного свята - Дня державної служби в залі засідань Жмеринської районної ради для привітання зібралися представники держустанов району.
 День державної служби
Теплі, похвальні слова голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба звучали на адресу своїх підлеглих. Юрій Михайлович відзначив, що праця в державних органах влади та забезпечення виконання завдань і функцій держави - це дуже відповідальна робота. Від професіоналізму держслужбовців, відповідальності, ініціативності та сумління значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень. Наша праця є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою. З фахового рівня і чесності кожного, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення починається довіра до влади. Він підкреслив, що в колективах державних установ району проявляють високий професіоналізм, компетентність, ініціативу. Висловив своїм підлеглим щиру вдячність за сумлінну працю. Побажав міцного здоров’я, щастя, терпіння, нових професійних здобутків, невичерпного оптимізму й наснаги, діловитості, плідних звершень задля розквіту нашого району, області, рідної неньки – України!
 
  За значний особистий внесок у забезпечення ефективного функціонування державного механізму, багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби нагороджено 15 кращих представників районної влади грамотами та грошовими винагородами.
 
  День державної служби
Від імені районної ради та депутатського корпусу Юрія Михайловича та колектив райдержадміністрації привітав голова Жмеринської районної ради С.Гринчук та його заступник Н.Рожок. Голова районної ради наголошував на тому, що більшою мірою район завдячує своїм успіхом вмілому керівництву Ю.Твердохліба, його наполегливості і професійності. Від районної ради Почесними грамотами нагороджено голову райдержадміністрації та його заступників.
 
  До привітань приєдналася голова профспілки працівників державних установ В.Гамарник привітала Ю.Твердохліба і всіх працівників райдержадміністрації з наступаючим професійним святом. Побажала колективу й надалі плідної праці під мудрим керівництвом Юрія Михайловича, досягнення нових висот та звершень, здоров’я усім та щастя в особистому житті. Відзначила Почесною грамотою районної ради профспілки працівників державних установ очільника райдержадміністрації. 
 
День державної служби