Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії

25 років розділяють нас від тієї страшної трагедії, яка відбулась наприкінці ХХ століття. Але наслідків якої вистачить  на все ХХІ століття. Скільки пройшло часу, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує  хвилювати людей - він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

Урочистий міськрайонний захід з нагоди Дня вшанування ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС відбувся 14 грудня 2011 року в Жмеринському районному будинку культури за участю першого заступника голови райдержадміністрації О.Монастирського, заступника голови районної ради  С.Гринчука, заступника міського голови О.Мацери, членів місчькрайонних громадських організацій «Союз Чорнобиль України», «Інваліди Чорнобиля», «Комітету ветеранів ядерних випробовувань». Присутні вшанували пам'ять про загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання та делегували активістів громадських  організацій на покладання вінків та квітів до пам’ятника ліквідаторам жахливої трагедії.

В своїх промовах О.Монастирський та С.Гринчук відзначили героїзм та мужність учасників ліквідації наслідків аварії та побажали присутнім міцного здоров’я, активного довголіття та душевного спокою. 24 ліквідаторам Чорнобильської трагедії було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації, районної ради та матеріальну допомогу.

         Із словами вдячності та шани до присутніх звертались голова міськрайонної громадської  організації «Союз Чорнобиль України» Г.Варлахова, депутат обласної ради Р.Боровський, голова громадської організації «Центр захисту дітей – інвалідів» Л.Маєвська.

         Із задоволенням учасники урочистого зібрання переглянули концертну програму, підготовлену артистами районного будинку культури за участю  вокалістів, танцювальних дитячих колективів, артиста розмовного жанру.