Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ДОПОМОЖЕМО ГРОМАДЯНАМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДАМ !

                                           

милосердя

ЗВЕРНЕННЯ

УЧАСНИКІВ НАРАДИ ПРАЦІВНИКІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ( НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ) ДО КОЛЕКТИВІВ ПРОМИСЛОВИХ,

СІЛЬСЬКО – ГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ, ФЕРМЕРІВ, ОРЕНДАРІВ, РЕЛІГІЙНИХ КОНФЕСІЙ, ДО ВСІХ ГРОМАДЯН

 МІСТА ТА РАЙОНУ

У зв’язку з проведенням з першого вересня щорічної Всеукраїнської благодійної акції « Милосердя », присвяченої Міжнародному дню людей похилого віку, Дню Ветерана та Міжнародному дню інвалідів, ми, працівники територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг ), звертаємось до Вас із уклінним проханням проявити милосердя, гуманність, турботу, співчуття про інвалідів, малозабезпечених, обездолених громадян похилого віку і надати їм грошову або матеріальну допомогу,  продукти харчування, паливо. Допомогти в ремонті житла в підготовці до осінньо – зимового періоду. Зібрати кошти на придбання медикаментів, а також морально підтримати обездолених людей.

У нашому районі нараховується понад 2 тис. малозабезпечених одиноких людей похилого віку, інвалідів, інвалідів з дитинства, дітей – інвалідів. Для переважної більшості з них єдиним джерелом існування є пенсія, на яку прожити важко.

Соціальним робітникам доводиться спілкуватися з понад 1300 одиноких людей похилого віку з обмеженою рухливістю, які знаходяться на надомному обслуговуванні територіального центру, вислуховувати скарги і бачити їх немічність. Ними надається щомісячно 30 – 35 тис. різних соціально – побутових послуг, кожний підопічний отримує 2 – 3 рази на тиждень по 12 – 16 послуг, в які не входить будь – яка матеріальна допомога.

Словами важко передати розчуленість цих людей, коли вони отримують хоч і невелику матеріальну допомогу, виділену колективом, в якому вони працювали, та найтепліші слова подяки зі сльозами на очах їх керівникам.

Складаємо безмежну подяку всім, хто брав і буде брати цього року участь у наданні благодійної допомоги тим, хто її потребує, надіється і чекає. Дякуємо за піклування про життя і долю громадян похилого віку   та інвалідів.

Сподіваємося, що і цього року у зв’язку з проведенням Всеукраїнської благодійної акції « Милосердя », до Міжнародного дня громадян похилого віку, Дня Ветерана та до Міжнародного дня інвалідів, як це було і в попередні роки, Ви активізуєте надання допомоги, як до відзначення цих дат, так і постійно.

 

Р/р територіального центру 31553301155902,

МФО 802015 код 36262840 ГУДКСУ у Вінницькій області

 

Наша адреса: 23100

вул. Центральна, 5

м. Жмеринка

Наш контактний телефон 2-16-00

Е- mail ( tercentr777@ukr.net )

 

За дорученням колективу, з шаною та повагою директор терцентру  Т.І.Оголенко