Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Діти під Покровом Богородиці

20 жовтня відбувся Православний благодійний міськрайонний фестиваль «Діти під Покровом Богородиці».
Благочинний Жмеринського району протоієрей Ярослав Коромчевський та керівник відділення відділу благодійності і соціального служіння Жмеринського району архімандрит Аркадій Сенчуківський разом з місцевою та районною владою при підтримці благодійників  організували та провели Православнийблагодійний міськрайонний фестиваль «Діти під Покровом Богородиці». В рамках фестивалю виступали міські і районні творчі колективи а також гості фестивалю - сім’я протоієрея Агафангела Давидовського. Ієрей Назарій Давидовський виступив на фестивалі з капелою "Соломія". На запрошення організаторів відкликнувся і прийняв участь переможець шоу «Голос країни» на каналі «1+1» який став почесним гостем фестивалю - протоієрей Олександр Клименко. Від Вінницької єпархії на фестиваль був запрошений керівник відділу благодійності і соціального служіння – протоієрей Олександр Орайло.
Атмосфера фестивалю була надзвичайно святковою та доброзичливою. Під час антракту кожен гість мав можливість придбати на благодійному ярмарку смаколики, фрукти, вироби дитячої творчості, а також книгу із казками юного жмеринчанина, учня Школи-ліцей, Олексія Лисенка, яку було видано за кошти благодійників. Цей хлопчик є прикладом не тільки для собі подібних дітей, але й для багатьох абсолютно здорових та дорослих людей. Маючи важку ваду здоров'я він не перетворюється на "споживача", як буває і з абсолютно здоровими людьми - він стає творцем, вносить свою часточку в розвиток доброго та хорошого серед людей. 
На завершення фестивалю керівник відділу благодійності Вінницької єпархії подякував всім за проведений захід та спільно з протоієреєм Олександром Клименко вручили почесні грамоти організаторам та учасникам фестивалю. Були відзначені й голова районної ради Малярчук В.Г. та голова районної державної адміністрації Легеза О.В.
На Православному благодійному міскрайонному фестивалі було зібрано 33060 гривень, які були передані дітям з вадами зору, а також дітям з вадами здоров'я, які відносяться до підгрупи "А.

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017

20/10/2017