Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Герої не вмирають! Герої живуть...

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні.

Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. 

За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу... Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.

Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів - це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...

Так на Майдані з'явилась ще одна сотня - Небесна. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. Серед них були й наші жмеринчани - Валерій Брезденюк та Леонід Полянський.

Світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні в Жмеринському районі вшановували під час підсумкової колегії райдержадміністрації 22 лютого 2018 року.

У скорботному мовчанні схилили голови учасники зібрання, згадуючи події чотирирічної давнини.

Право покласти квіти до стели пам’яті Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО було надано керуючій справами апарату районної ради Радіній О.О. та  заступнику керівника апарату - начальнику відділу діловодства, контролю документів та роботи зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Савковій С.В.

Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу. Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

Герої не вмирають! Герої живуть у пам’яті людській та серцях. Слава Україні! Слава її героям!

22/02/2018

22/02/2018

22/02/2018

22/02/2018

22/02/2018