Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Громадськість району та міста вітала медиків

14 червня громадськість району та міста вітали представників найгуманнішої професії, людей, що присвятили себе благородній справі збереження життя та здоров’я співгромадян.  Зі святкової сцени районного будинку культури лунали слова привітань та вшанування представників медичного фаху від районної та міської влади.

У вітальному слові начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярмоленко О.М. розповів про основні кроки, зроблені районною владою для  впровадження у Жмеринському районі медичної реформи. Так, комунальна установа «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» перетворена на некомерційне комунальне підприємство. Наш район в числі перших уклав Угоду з Національною Службою здоров’я України. І вже з 1 липня 2018 року розпочнеться фінансування первинного рівня району з Державного бюджету через НСЗУ.

Понад 30 відсотків жителів Жмеринщини підписали Декларації із сімейними лікарями. Приємно відзначити, що головний лікар РМЦПМСД Калінський О.І. запрошений на Форум чемпіонів реформи охорони здоров'я, організованого МOЗ спільно з Національною службою здоров'я України та проектом USAID. До кінця цього року в планах реформування вторинного рівня.

За останні роки чимало зусиль та коштів районного бюджету вкладається в покращення матеріально-технічної бази лікувальних закладів району.

Голова райдержадміністрації Легеза О.В. запевнив, що районна влада зробить все можливе для покращення якості надання медичних послуг та забезпечення гідних умов праці медичних працівників.

До вітальних слів приєднався заступник голови районної ради Бігас В.П., зауваживши, що будь-яка людина, незалежно від полу і віку прагне бути здоровою, прожити активне життя. І немає в світі більш відповідальної професії ніж лікар.

Виступив заступник Жмеринського міського голови Твердохліб В.М..

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм,вагомий внесок у розвиток медичної галузі району троє найкращих медичних працівників нагороджені медаллю «95 років Жмеринського району», чотирнадцять медиків відзначені грамотами Департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради.

Маленькі артисти будинку культури подарували медичним працівникам святковий настрій та гарні враження.

День медика

День медика

День медика

День медика

День медика