Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Лютнева нарада із секретарями сільських та селищної рад

1 лютого 2018 року керуюча справами виконавчого апарату районної ради Радіна О.О. прийняла участь в нараді із секретарями сільських та селищної рад, що відбулась за ініціативи райдержадміністрації.

Під час наради секретарям були висвітлені питання щодо організації та ведення військового обліку військовозобов’язаних та призовників в сільських та селищній радах та порядку бронювання військовослужбовців згідно переліку посад та професій, а також про службу в Збройних Силах України за контрактом інформували працівники Жмеринського об`єднаного міського військового комісаріату. Ознайомлені з порядком  обліку дітей шкільного віку в районі, умовами ведення квартирного обліку у виконкомах сільських, селищної рад

Першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування на 2018 рік озвучив перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Монастирський. Ним також акцентовано увагу присутніх на питаннях перспективності децентралізації влади в Україні.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Оксана Сокол довела до відома присутніх заходи щодо відзначення 95-річниці створення Жмеринського району, а також підняла питання про співпрацю відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю з органами місцевого самоврядування щодо здійснення інформаційної політики в районі.

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Олена Радіна надала роз’яснення щодо  порядку преміювання працівників апарату сільських та селищної рад, проведення зборів – сходів громадян в територіальних громадах району, наголосила на необхідності та обов’язковості  звітування на них сільських, селищного голів та депутатів місцевих рад.

01/02/2018

01/02/2018

01/02/2018

01/02/2018



01/02/2018