Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Міськрайонний захід з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Міськрайонний захід з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва відбувся 12 жовтня  2018 року в районному будинку культури. Головними учасниками заходу були учасники антитерористичної операції на Сході нашої країни та родини загиблих героїв.

Свято розпочалося з патріотичної пісні у виконанні С.Зайчука.

До зали внесли Державний Прапор України, прозвучав Державний Гімн.

Зі скорботою присутні схилили голови у хвилині мовчання на знак пам’яті за загиблими у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

З вітальними промовами до громадськості Жмеринщини звернулися: заступник голови районної ради В.Бігас, керівник апарату районної державної адміністрації Т.Москальчук, заступник міського голови з гуманітарних питань О.Боровська та помічник народного депутата України І.Мельничука І.Осадча.

Відповідно до розпорядження голови Верховної Ради України від 09.02.2018 року № 551-к за особливі заслуги перед Українським народом Почесною грамотою Верховної ради України з врученням пам’ятного знаку відзначено матерів загиблих учасників АТО: М.Буйлук, жительку с.Кацмазів – мати А.Буйлука, Л.Власенко з с.Мартинівка – мати М.Яжука, З.Заболотну з с.Мовчани – мати М.Заболотного, Л.Вінніченко, жительку м.Жмеринка – мати В.Вінніченка, О.Москаленко з Жмеринки – мати А.Москаленка, жмеринчанку В.Семенову – мати В.Семенова, Г.Урбанську, жительку м.Жмеринка – мати М.Керничного.

Усі родини загиблих учасників антитерористичної операції та Революції Гідності отримали одноразову грошову допомогу від Жмеринської районної державної адміністрації, Жмеринської районної ради та виконкому Жмеринської міської ради.

За дорученням обласного керівництва чотирьом представникам Жмеринщини за особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадську позицію та з нагоди Дня захисника України вручено Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради з грошовою винагородою.

Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради з виплатою одноразової грошової допомоги з нагоди свята відзначено 42 учасника АТО, які проживають в районі.

Виконком міської ради відзначив 18 жмеринчан.

З прийдешніми святами привітав громадськість військовий комісар Жмеринського об’єднаного міського військового комісаріату Т.Андрійчук.

Працівники та вихованці районного будинку культури для наших захисників підготували святковий концерт.

В холі будинку культури працювала книжкова виставка «Історії українських героїв», підготовлена співробітниками центральної районної бібліотеки.

 

День захисника України    

День захисника України

День захисника України

День захисника України

День захисника України

День захисника України

День захисника України


Використані матеріали офіційного сайту Жмеринської районної державної адміністрації