Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


На засіданні президії депутати обговорили нагальні питання

9 листопада в кабінеті голови районної ради Малярчука В.Г. відбулось засідання президії районної ради, на якому обговорювались питання порядку денного позачергової сесії. Василь Григорович повідомив членам президії, що у зв"язку із проведенням 29 жовтня місцевих виборів, в результаті яких два населених пункти Жмеринського району увійшли в склад Гніванської міської ради, потрібно урегулювати наші взаємовідносини із сусіднім районом, особливо в медичній та соціальній галузі.

Також повідомив, що напередодні відбулось розширене засідання, в якому взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники комунальних установ. На засіданні були розглянуті питання фінансового характеру та розроблені заходи по успішному завершенню 2017 фінансового року. Начальник фінансового управління Гамарник В.А. проінформував про зміни до районного бюджету, в яких враховані були пропозиції розширеного засідання. 

Запропонував винести питання зміни балансоутримувача деяких приміщень по вул. Київська, 288, на комунальну установу "Жмеринська центральна районна лікарня" , так як останнім часом виникає багато незручностей щодо сплати комунальних послуг по утриманню цих приміщень. Адміністрація та АЗПСМ № 2 попереднього балансоутримувача - комунальної установи "Жмеринський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" перейшла у поліклініку по вул. Добролюбова, 2, яке знаходиться у них на балансі. АЗПСМ №1 буде орендувати приміщення в центральній лікарні. Ця ідея була підтримана головою постійної комісії з питань регулювання комунальної власності Стемповським А.М..

Також активно обговорюваним було питання скорочення штатів в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Директор терцентру Оголенко Т.І. зазначила, що протягом року не поступило жодної копійки від Северинівської ОТГ на утримання соціальних працівників, що обслуговують жителів цієї територіальної громади. Так як бюджет району досить напружений, немає іншого виходу, як скоротити цих працівників.

09/11/2017

09/11/2017

09/11/2017

09/11/2017

09/11/2017