Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Нарада по підсумках роботи за 2017 рік працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області»

21 грудня 2017 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась чергова нарада працівників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області».

Розпочала нараду директор територіального центру Оголенко Т.І., яка підвела підсумки  роботи територіального центру в цілому за 2017 рік та ознайомила працівників з пріоритетними напрямками роботи на I півріччя 2018 року.

Тамара Іванівна відзначила кращих соціальних робітників, які протягом року найкраще зорганізували свою роботу, а саме залучили до заходів підприємців, благодійників з метою сприяння в наданні благодійної та матеріальної допомоги підопічним.

Директор вкотре наголосила соціальним робітникам проводити заходи з роз’яснювальної роботи серед громадян похилого віку щодо профілактики пожеж та нещасних випадків у побуті.

Наприкінці виступу Тамара Іванівна вказала працівникам про постійну роботу над собою, підвищення кваліфікації, вивчення досвіду інших і найголовніше, чітку виконавську дисципліну, бо ви всі живете в селі, працюєте там, щодня на виду в усіх, тому треба дбати про свій авторитет, а відповідно і авторитет установи, в якій ви працюєте, тобто територіального центру.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома – Воробій Н.І. прозвітувала  про роботу відділення, зробила детальний аналіз звітів соціальних робітників та провела оцінювання роботи кожного соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома у вигляді тесту за 2017 рік.

Наталя Іванівна наказала соціальним робітникам у зв’язку з погодними умовами, прибирати на подвір’ї підопічних сніг в обов’язковому порядку перевірити опалювальні та освітлювальні системи (або організувати роботу, залучити волонтерів).

Воробій Н.І.  ще раз нагадала соціальним робітникам в обов’язковому порядку щоп’ятниці, а за потреби щодня в телефонному режимі доповідати директору територіального центру або завідувачу відділення соціальної допомоги вдома про проведену роботу або виявлені недоліки та наголосила соціальним робітникам, щодо якості та своєчасного надання соціальних послуг підопічним відділення соціальної допомоги вдома.

         Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика З.А. звітувала про роботу відділення за 2017 рік. Зоя Анатоліївна запросила соціальних робітників до свого відділення з метою інформування населення нашого району про умови проживання підопічних для яких це відділення, через відсутність рідних і близьких, стало останнім пристанищем у цьому житті.

Завідувачі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Благун О.О. та відділення денного перебування Поспелова О.В. прозвітували  про роботу відділень за 2017 рік.

         Інспектор з кадрів Задачіна Н.В. вкотре ознайомила працівників з нормами етичної поведінки спеціалістів із соціальної роботи. Також в обов’язковому порядку склали та погодили графік відпусток на 2018 рік та номенклатуру справ комунальної установи «Територіальний центр Жмеринського району».

Наприкінці наради Тамара Іванівна привітала всіх присутніх, просила привітати від неї особисто наших підопічних з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

21/12/2017

21/12/2017

21/12/2017

21/12/2017 

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.Оголенко