Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Носковецькі школярі отримали шкільний автобус

Для школярів носковецької школи будній осінній день 24 жовтня став святковим, адже вони отримали в подарунок новенький «Шкільний автобус» Ключі від автобуса вручили голова районної державної адміністрації Легеза О.В., голова районної ради Малярчук В.Г., начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат районної ради Цимбал І.В. та сільський голова Лавров А.Д.

Директор школи Терещенко Т.П. та представник батьківського комітету Кочмарук О.В. з вдячністю прийняли подарунок та відзначили вагомий внесок районної влади у вирішення проблем школи. Наявність шкільного автобуса дасть змогу не лише підвозити дітей до школи, а й організовувати виїзні екскурсії, зустрічі, аби ділитись досвідом з іншими школами та розширювати кругозір дітлахів.

Також керівництво району заглянули до першокласників. Цього навчального року вони навчаються за програмою «Нової української школи», основний акцент якої робиться на компетенціях і цінностях учнів та методиках, що передбачають новітнє обладнання і навчання вчителів.В рамках цієї програми першокласникам подарували сучасний ксерокс.

У виступах представники влади виразили сподівання, що носківецькі учні порадують громаду своїми знаннями та здобутками.

шкільний автобус

шкільний автобус

шкільний автобус

шкільний автобус

шкільний автобус