Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Новорічна поїздка до Вінниці

Наприкінці кожного року вже багато років поспіль діти пільгових категорій району приймають участь у святкуванні новорічної ялинки під патронатом голови Вінницької обласної державної адміністрації. Цей рік був не виняток.

26 грудня за сприяння відділу молоді та спорту Жмеринської райдержадміністрації  30 хлопчиків та дівчаток, які потребують особливої соціальної уваги з Сербинівської, Стодулецької, Слободо-Межиріської сільських рад взяли участь у новорічному святі. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, малюки, які потрапили у складні життєві обставини, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. 

З напутнім словом перед учасниками подорожі виступив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Монастирський, який побажав дітям отримати багато гарних вражень та позитивних емоцій.

Справжній драйв та бурхливі враження читались на обличчях діточок від  катання на ковзанах в торгово-розважальному центрі «Мегамол» . А далі в театрі імені Садовського їх чекала казка.

Дивовижна Країна Чудес, світ захоплюючих пригод, неймовірних перетворень, запальні танці, музична феєрія, вибух емоцій – все це отримали діти від перегляду  спектаклю  "Аліса в Країні Чудес".

Задоволені та втомлені, із солодкими подарунками повертались вони додому.

26/12/2017

26/12/2017

26/12/2017

26/12/2017

26/12/2017

26/12/2017