Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ОБЖИНКИ ОСВІТЯН ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

16 травня уже вдев’яте освітяни району відзначали традиційне свято «Обдарованість». Це день, коли ми віншуємо талановитих дітей Жмеринщини, які захищали честь району на обласному та всеукраїнському рівнях та педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і таланту своїх учнів. У гості на свято завітали голова районної ради Малярчук В.Г., заступник голови районної ради Бігас В.П., заступник керівника виконавчого апарату районної ради Рожок Н.В.

 З привітальними промовами виступили Легеза О.В. та Малярчук В.Г..

Олег В’ячеславович привітав усіх присутніх з Днем української вишиванки, висловив гордість за успіхи дітей, подяку вчителям за наполегливу працю, небайдужість, вчасне розкриття талантів. Запевнив у всебічній підтримці галузі освіти з боку районної влади. Висловив сподівання на те, що Жмеринщина й надалі буде славитися своїми здобутками завдяки успіхам підростаючого покоління. Бажав їм міцного здоров’я, впевненості в собі, у свої сили, віри у свій успіх та свою щасливу долю.

  Найкращі таланти Жмеринщини вітав і Василь Григорович Малярчук, дякував вчителям за підготовку майбутньої еліти нашого краю, за те, що сіють золоті зерна знань, які щедро проростають у вихованцях, потрібно тільки підтримувати та дбати про них заради майбутнього нашої України. Привітав усіх зі святом української вишиванки, зачитав віршовані рядки. Побажав присутнім усіляких гараздів, здоров’я та миру в нашій державі.

Жмеринському краю є чим пишатись.

 «На рахунку: дуже почесна для нас, сільської освіти, перемога Всеукраїнського рівня- бронза в олімпіаді з української мови учениці Сербинівського НВК І-ІІІ ступенів Лукашенко Анастасії серед восьмикласників України (директор Трач Т.П.)- уже другий рік підряд нашим учням вдається підкорювати такі солідні вершини. 12 призових місць в олімпіадах на рівні області; 4 призових місця обласного рівня у мовно-літературних конкурсах імені Шевченка та Яцика учнів Браїлівськоі І-ІІ ступенів, Сербинівського НВК, Северинівської та Станіславчицької шкіл (директори: в.о. Івасенко А. Л., Шпаковатий О. П., Півнюк Г.І.); друге місце в області екологічної агітбригади та перше - команди дружин юних пожежників Мартинівської школи (директор Бевз І.І.) і перспектива участі у Всеукраїнському етапі від Вінниччини; 133 перемоги у районних олімпіадах, 16- у мовних конкурсах в районі, 10 переможців регіонального конкурсу молодших школярів «Всезнайко», величезна кількість перемог у творчих змаганнях районного, обласного та Всеукраїнського рівнів», - відзначила у своїй промові начальник відділу освіти райдержадміністрації Цимбал І.В.

На святі «Обдарованість» вручені дипломи школам, що отримали в районних олімпіадах більшість перемог та їх учні продемонстрували високу якість знань: серед шкіл І-ІІІ ступенів: І місце - Сербинівський НВК ( директор  Трач Т.П., ІІ місце - Браїлівська школа (директор - Жарук Л.В., ІІІ місце - Станіславчицької школа (директор - Півнюк Г.І., серед шкіл І-ІІ ступенів першість поділили Браїлівська та Сьомацька школи , директори : Івасенко А.Л.  та Костюк Л.І.). 

Для вручення премій за вказані досягнення з районного бюджету було виділено понад 80 тис. грн.

На завершення свято «Обдарованість» подарувало багаточисельній аудиторії грандіозний концерт із номерів, продемонстрованих учнями та учителями шкіл району, а професійні педагоги -ведучі Ланова А.Д. та Шпаковатий О.П. зробили усе можливе і навіть неможливе, щоб цей особливий день усім запам’ятався надовго.

Обдарованість

Обдарованість

Обдарованість

Обдарованість

Обдарованість

Обдарованість

Обдарованість