Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Останній дзвоник

24 травня в усіх школах Жмеринського району пролунав останній дзвоник. Для більшості дітей — це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу та очікувані літні канікули,  а для випускників 32 шкіл району сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Для них — це новий старт.

В урочистих заходах з нагоди цього хвилюючого свята прийняли участь очільники району – голова райдержадміністрації Ю. Твердохліб, голова районної ради С. Гринчук,  35 депутатів районної ради, представники органів виконавчої влади, громадських і політичних організацій які виступили з вітальними словами. «Перед вами велике життя.І дуже важливо мріяти, бо немає жодної мрії, яка б не стала реальністю. Але для цього треба і далі ще вчитися та багато працювати. Все залежить від вас. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів, де ви вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності» - звучали напутні слова цьогорічним випускникам. Також виступали директори шкіл, представники батьківських комітетів, які щиро бажали випускникам здійснення їхніх планів

Гарного відпочинку, нових друзів і вражень бажали усім діткам. Звучали слова подяки вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Щира вдячність за те, що постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички, мудрість і терпіння. Шкільні свята у нас є, і завжди були дійсно народними. Адже за кожним школярем – батьки, бабусі й дідусі, родичі, друзі.

І хоча у багатьох селах району накрапав дощик, він не став на заваді гарному і святковому настрою дітей і дорослих.



Останній дзвоник На Жмеринщині


Останній дзвоник На Жмеринщині