Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Посадові особи місцевого самоврядування району відзначили своє професійне свято

Напередодні професійного  свята  голова районної ради Малярчук В.Г. привітав усіх депутатів районної, селищної, сільських рад району, селищного та сільських голів, секретарів  рад, ветеранів самоврядної служби з Днем місцевого самоврядування!

«Ми обрані людьми, які довірили нам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому наш прямий обов’язок повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб територіальних громад, про добробут кожного мешканця нашого району. І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Наша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави. Нехай надійними супутниками стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад», -  зазначив у вітальній промові Василь Григорович.

Висловив вдячність усім, хто невтомно працює, віддаючи свої знання, енергію забезпеченню ефективної роботи органів місцевого самоврядування, ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування у Жмеринському  районі.

Відзначив великий внесок голови райдержадміністрації, депутата обласної ради Легези О.В. в організацію тісної співпраці з районною радою, у допомогу і сприяння у вирішенні проблем нашого району, та побажав усім міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань.

Голова райдержадміністрації Легеза О.В. відзначив самовіддану працю, цілеспрямованість та відповідальність самоврядців району, побажав нових професійних здобутків, оптимізму здоров’я, терпіння та витримки , а також затишку в родинах та любові!

За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, значний особистий внесок в соціально – економічний розвиток територіальної громади, активну життєву позицію та змістовну роботу по розвитку народовладдя грамотами Жмеринської районної державної адміністрації та Жмеринської районної ради і грошовими винагородами були відзначені 15 кращих працівників самоврядування району, серед яких депутати районної, сільських, селищної рад, сільські голови, секретарі сільських рад.

 За сумлінну багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток самоврядування району найвищу нагороду - медаль «95 років Жмеринський район» отримали голова районної ради Малярчук В.Г., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Радіна О.О. та депутат районної ради Стемповський А.М..

День місцевого самоврядування 2018

День місцевого самоврядування 2018

День місцевого самоврядування 2018

День місцевого самоврядування 2018

День місцевого самоврядування 2018

День місцевого самоврядування 2018