Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Постійні комісії обговорювали проект районного бюджету на 2019 рік

30 листопада в залі засідань районної ради відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради по розгляду питань, що виносяться на розгляд чергової сесії. Увазі депутатів був запропонований проект порядку денного, що складався з 37 питань.

Під час засідання надійшло ще три клопотання, які депутати одноголосно підтримали відносно включення в порядок денний сесії

Перше від КУ «Жмеринська ЦРЛ щодо надання дозволу на передачу в безоплатне користування частини приміщення «Адміністрація з травмпунктом» загальною площею 21,7 кв.м. КНП «Жмеринський РМЦПМСД» для функціонування кабінету щеплень АЗПСМ №1 м.Жмеринка.

Друге клопотання від КЗ «Жмеринський районний будинок культури» про надання дозволу на здачу в оренду частини приміщення для роботи окружної виборчої комісії виборчого округу №14 по виборах Президента України.

Третє стосувалось  передачі будівель ФАПів с. Людавка та Кармалюково в сільську комунальну власність.

Члени постійних комісій погодились розглянути ці клопотання на черговій сесії, що відбудеться 5 грудня.

Депутати отримали відповіді на найбільш хвилюючі запитання щодо проекту бюджету району на 2019 рік та програми соціального і економічного розвитку, висловили свої пропозиції, які будуть враховані під час розгляду матеріалів на сесії.

Також на сесії пропонується внести зміни до районного бюджету 2018 року у зв’язку із потребою фінансування освітньої галузі району. Начальник відділу освіти Цимбал І.В. ґрунтовно прокоментувала потребу у  коштах по кожному коду видатків.

Традиційно, на бюджетній сесії буде розглядатись блок питань забезпечення діяльності районної ради у 2019 році. На затвердження сесією пропонується план роботи ради на 2019 рік, який включає перелік питань для розгляду на сесіях районної ради, засіданнях постійних комісій, президії, Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. У 2019 році пропонується розробка чотирьох регуляторних актів, які визначені у плані.

На розгляд сесії пропонується ряд програм соціального та молодіжного напрямку, які були розроблені у зв’язку із закінченням терміну дії попередніх та змін в законодавчій базі.

Розглядатиметься ряд земельних питань та питань щодо оренди приміщень об’єктів спільної комунальної власності району.

Наостанок, будуть розглянуті звернення, ініційовані депутатами  депутатської фракції політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у Жмеринській районній раді депутатської фракції «СОЛІДАРНІСТЬ» у Жмеринській районній раді щодо ситуації, яка склалась у зв’язку із зростанням з 1 листопада 2018 року ціни на газ для населення.

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії

постійні комісії