Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Працівники ДП «Жмеринський райагроліс» відзначили своє професійне свято

У третю неділю вересня в Україні  відзначають День працівників лісу. Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість масової вирубки лісів та їх засмічення.

Відзначити своє професійне свято працівники ДП «Жмеринський райагроліс» зібрались в залі засідань підприємства 14 вересня.

Для тих, хто щодня охороняє та збагачує ліси Жмеринщини , на урочистостях  лунало чимало теплих слів та побажань.

У вітальній промові директор ДП «Райагроліс» О.Скворцов відзначив, що є чим пишатися підприємству, адже немає боргів із заробітної плати та комунальних платежів, закуплена нова потужна техніка та обладнання. А найважливіше те, що нинішні працівники лісового господарства вже мають урочища, які вирощені їхніми руками, а це майбутнє наших дітей та онуків.

Від імені районної влади висловив вдячність трудівникам лісового господарства за їхню щоденну працю заступник голови районної ради В. Бігас. Відзначив здобутки підприємства, наголосив на важливості професії лісівника, трудомісткості і довговічності вирощування кожного дерева, цінності скарбу під назвою ліс. Кращим представникам ДП «Райагроліс» вручені Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради з виплатою одноразової грошової винагороди, а колектив ДП «Райагроліс» в особі директора відзначений Подякою.

Начальник відділу охорони захисту лісу лісового господарства «Віноблагроліс» Б.Васюта зробив екскурс в історію появи свята, яке відзначають уже 25 років поспіль, становлення підприємства. За дорученням генерального директора вручив Почесні грамоти і грошові премії кращим працівникам за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток лісового господарства.

День лісу

День лісу

День лісу

День лісу