Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО НАЧАЛЬНИКА ПОЛІЦІЇ

24 жовтня особовому складу Жмеринського відділу поліції було представлено нового керівника – тимчасово виконуючого обов’язки начальника призначений майор поліції Валерій Домбровський, який до цього часу працював на посаді заступника начальника Лівобережного відділення поліції м. Вінниці – начальника сектору кримінальної поліції. Під час представлення начальник поліції Вінниччини Юрій Педос зазначив, що Жмеринський відділ поліції є одним з кращих відділів поліції.
Попереднім керівником багато зроблено по організації службової діяльності підрозділу. Завдяки зусиллям працівників відділу на території обслуговування зменшилась кількість злочинів.Про ці досягнення, до речі, керівництво Жмеринського відділу поліції звітувало нещодавно на засіданнях постійних комісій районної ради та сесії, що відбулась 12 жовтня.

До складу Жмеринського відділу поліції входять Барське, Гніванське, Тиврівське та Шаргородське відділення. Гучними оплесками колеги проводжали колишнього керівника Сергія Кримчука, який подякував керівництву Головного управління Національної поліції за підтримку та допомогу в організації роботи та зазначив, що йому було приємно працювати в колективі однодумців, завдяки якому було досягнуто позитивних результатів. Очільники району та міста подякували Сергію Кримчуку за тісну співпрацю з органами державної влади та місцевого смаоврядування.

На представленні були присутні  перший заступник голови Жмеринської райдержадміністрації О. Монастирський, заступник голови районної ради В.Бігас, заступник Жмеринського міського голови В.Дудік, начальник організаційного відділу, депутат міської ради І.Попік, заступники начальника ГУ НП у Вінницькій області: С.Чуба, В.Ярмолюк, Р.Мороз.

24/10/2017

24/10/2017

24/10/2017

24/10/2017

24/10/2017