Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Проведено фінал розіграшу Кубку пам’яті Олександра Щерби

Уже двадцять другий рік поспіль в селі Жуківці проводиться фінал розіграшу Кубку Жмеринського району з футболу пам'яті воїна – афганця Олександра Щерби, серед команд сільських та селищної рад. Цього року 30 вересня у фіналі зустрілись команди «Стріла» с. Северинівка та місцева «Нива», яка одинадцять років не проходила до цієї стадії змагань. Перед матчем більшість вболівальників, яких на зустрічі було понад 200 осіб віддавили перевагу «Стрілі» - чемпіону району 2017 року.

  Але молоді та завзяті жуківчани виявились «міцним горішком». Уже на початку гри вони створили декілька напружених моментів, один із яких закінчився голом. М’яч забив Валентин Кісіль. Щоправда гості за 10 хв. рахунок зрівняли – це зробив Олександр Адамчук. Так із перемінним успіхом і пройшло 75 хв. гри. Але на 76 хв. одна із атак «Стріли» завершилась голом, який забив Ярослав Мерлкан. Після цього до кінця матчу постійно атакували господарі, та цього разу фортуна їм не посміхнулась, надзвичайно запекле протистояння принесло перемогу з рахунком 2:1 футболістам із Северинівки.

  Як завжди добре підготувались до проведення фіналу керівники села та школи, які організували урочисте відкриття і закриття змагань. Перед початком фінальної зустрічі всіх футболістів та присутніх привітали начальник відділу у справах молоді та спорту РДА, депутат районної ради Василь Марчук, Жуковецька сільська голова Надія Тріскун. Учні місцевої школи (директор Світлана Нечай) провели невеликий концерт - реквієм пам’яті Олександра Щерби і поклали квіти до його пам’ятника. Після завершення гри команда переможець була нагороджена перехідним кубком, грамотами. Фіналіст, а також кращі гравці: Андрій Голуб (Жуківці), Максим Кучинський (Северинівка), Сергій Кравчук (Жуківці), Олександр Адамчук (Северинівка) були нагородженні грамотами відділу у справах молоді та спорту, райради «Колос», солодкими подарунками (мед) від керівника фермерського господарства Вячеслава Шершуна (Камяногірка).

  Голова місцевого фермерського господарства, депутат районної ради Віктор Кравчук вручив від себе особисто місцевій команді «Нива» комплект футбольної форми, а очільник територіальної громади грошові винагороди.

30/09/2017

30/09/2017

30/09/2017

30/09/2017