Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


До Дня місцевого самоврядування

6 грудня 2011 року в Жмеринському районному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

            З привітаннями на адресу працівників місцевих рад, сільських та селищного голів, депутатів усіх рівнів звернулись голова Жмеринської районної ради Малярчук Василь Григорович та голова Жмеринської районної державної адміністрації Твердохліб Юрій Михайлович, які у своїх промовах підкреслили значення і роль органів місцевого самоврядування у розв’язанні соціальних проблем, розвитку територіальних громад, підняття добробуту населення. Особлива увага присутніх була зосереджена на усвідомлення необхідності проведення радикальних перетворень у сфері адміністративно-територіального устрою, адже кожна громада має навчитись бути самодостатньою, з чітким уявленням своїх можливостей та перспектив, а головне з вмінням об’єднувати спільні зусилля усіх людей, установ і організацій, влади і бізнесу на вирішення сучасних викликів часу, досягнення європейського рівня життя.

           

З вітальними словами, також, виступили депутати обласної ради Цимбал Інна Володимирівна та Любінін Анатолій Олексійович.

Під час урочистостей відбулись нагородження грамотами та цінними подарунками районної державної адміністрації і районної ради кращих працівників органів місцевого самоврядування, найактивніших депутатів місцевих рад.

Митці територіальних громад району привітали присутніх святковим концертом.