Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Родина – мій дім, мій оберіг

Доброю сімейною традицією в Україні стало святкувати у другу неділю травня – День матері.

Загально районний захід проходив в Кам’яногірці. Гостей свята зустрічала виставка «Родина – мій дім, мій оберіг». Це справжнє свято ніжності допомогли влаштувати працівники та вихованці районного та Кам’яногіського будинків культури, вчителі та учні місцевої школи, жителі села.

Зі сцени лунали слова вдячності для матерів, радісні привітання та найкращі побажання для найрідніших людей.

За материнську самовідданість, народження, виховання та створення умов для всебічного розвитку дітей Подяками та цінними подарунками відзначено 37 багатодітних матерів району

“Материнська місія – це приклад безкорисливої любові, мати – це, мабуть, єдина людина, яка найщиріше радіє нашим успіхам і найближче до серця приймає наші невдач. Не забути привітати свою маму зі святом, подарувати їй подарунок і найголовніше - свою увагу і тепло” - з таким основним закликом звернувся до гостей заступник голови районної ради Бігас В.П..

Справжнім подарунком для усіх присутніх, особливо для багатодітних мам, була розважальна програма від дошкільного навчального закладу №39 м.Вінниця Національної поліції України.

день матері

день матері

 

день матері

день матері

 

день матері

день матері

В цей день працівники бібліотеки привітали дорогих мам з їх святом невеличкими подарунками виготовленими власноруч – торт із сюрпризом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Адже, щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

день матері

день матері

день матері

день матері