Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Ряд актуальних питань розглянуто на нараді з керівниками територіальних громад

29 листопада голова районної ради Малярчук В.Г. прийняв участь в нараді за участю сільських, селищного голів. 
При розгляді питання про вирішення невідкладних питань щодо забезпечення роботи закладів соціальної сфери району в умовах проведення реформ в нинішньому та наступному роках голова райдержадміністрації Легеза О.В. та голова районної ради Малярчук В.Г.  озвучили ряд пропозицій, які були активно обговорені присутніми.
Про зміни в інформаційному просторі району та нововведення в питанні висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування вела мову начальник відділу інформаційної діяльності Оксана Сокол. Вона довела до відома присутніх інформацію про те, що газета «Жмеринський меридіан» з 1 січня 2019 року припиняє своє існування, т.я. згідно з відповідним законодавством протягом трьох років не була реформована.
З метою належного висвітлення своєї діяльності органи влади району будуть співпрацювати з виданням «Жмеринська газета». Редактор Яна Сладковська інформувала присутніх про діяльність друкованого видання та закликала всіх до активної співпраці.
Про роботу філії «Жмеринський райавтодор» в зимовий період 2018 – 2019 років, зокрема забезпечення посипковим матеріалом у боротьбі з ожеледдю на дорогах району говорила головний бухгалтер філії «Жмеринський райавтодор» ДП «Вінницький Облавтодор» Юлія Овчарук.
Начальник відділу у Жмеринському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Антоніна Гуліцька акцентувала увагу присутніх на питанні про стан проведення повторних робіт з нормативної грошової оцінки населених пунктів Жмеринського району згідно плану-графіку на 2018 – 2019 роки. Вона подякувала окремим сільським головам за оперативне реагування щодо проведення даних робіт та вказала на недоліки іншим.

нарада з сільськими головами

нарада з сільськими головами

нарада з сільськими головами