Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Спортивне життя району

4-5 лютого в Жмеринському районі проходив Чемпіонат району з волейболу серед чоловіків пам’яті  Леоніда Майданюка. Уже майже два роки як немає з нами цієї чудової людини. Він був депутатом Вінницької обласної ради двох скликань, багато зробив для розвитку спорту району. Мовчазний, спокійний, урівноважений, тактовний у спілкуванні – таким його знали друзі й знайомі, таким він залишиться у їхній пам’яті.

4 лютого в с. Станіславчик змагались команди Станіславчицької, Біликовецької (с.Мартинівка), Демидівської (с. Могилівка), Жуковецької сільських рад, в с.Чернятин -- Чернятинської, Северинівскьої, Рівської сільських рад та Браїлівської селищної ради. У фіналі Кубку Жмеринського району з волейболу пам’яті Л.Майданюка, який проходив 5 лютого, І місце посіла команда Чернятинської, ІІ місце –Северинівської і ІІІ місце – Біликовецької (с. Мартинівка) сільських рад.

Також були підведені підсумки Чемпіонату Жмеринського району з волейболу серед чоловіків, який стартував 4 грудня 2011 року, а заключні ігри туру пройшли 29 січня 2012 року. Місця між командами розподілились наступним чином: перше місце завоювала Станіславчицька сільська рада, друге – Северинівська і третє – команда Біликовецької (с. Мартинівка) сільської ради.