Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Святкування Дня Конституції України

На Жмеринщині загальнорайонний захід приурочений 16-й річниці Конституції України за участю керівництва району, депутатського корпусу, громадських організацій та політичних партій, громадськості відбувся 26 червня 2012 року с.Станіславчик. Урочистості, що проходили в місцевому будинку культури розпочались із покладання корзин квітів до пам’ятників загиблим воїнам та українському козацтву села. Право здійснити цей священний ритуал було надано кращим представникам району.

 День Конституції на Жмеринщині
  Перед громадськістю з вітальною промовою та доповіддю про здобутки та перспективи району виступив перший заступник голови райдержадміністрації О.Монастирський. Заступник голови районної ради С.Гринчук привітав жителів району та гостей зі святом від імені голови районної ради та депутатського корпусу. Вони щиро подякували всім жмеринчанам за працелюбність, активність, велику відповідальність та сумлінність при виконані виробничих завдань. Значні здобутки району, зайняті передові позиції у області по багатьох показниках – це результат самовідданої праці всіх жителів району. 30 найкращих представників різних галузей діяльності району за вагомий внесок у розбудову української державності, сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди 16 - ї річниці Конституції України нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради та грошовими винагородами.
 
  Хлібом-сіллю на вишитому рушнику керівництво району – О.Монастирського, І.Віканова, С.Гринчука вітав Станіславчицький сільський голова В.Перепечай. Щирі слова поздоровлень та найкращих побажань линули із його уст в адресу жителів Жмеринщини.
 День Конституції на Жмеринщині
 
Святковим подарунком для всіх була концертна програма у виконанні артистів Вінницької обласної філармонії. По завершенню якої від імені голів райдержадміністрації Ю.Твердохліба та районної ради В.Малярчука артистам висловив подяку та вручив корзину квітів О.Монастирський.