Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Свято радості й надії

Міжнародний день захисту дітей – свято, яке стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.

Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками й громадянами своєї країни.  

Загальнорайонний захід  зібрав 1 червня у районному будинку культури дітей соціально – незахищених категорій, їхніх опікунів та прийомних батьків, представників районної влади та громадськості. Зі сцени лунали слова привітань від заступника керівника виконавчого апарату районної ради Рожок Н.В., керівника апарату райдержадміністрації Москальчук Т.Г.

«Дитинство – це чудова казкова пора», - зауважили оратори та побажали діткам  вдосталь ним насолодитися,а обов’язок батьків зробити все, щоби дитинство дітей було щасливим та незабутнім.

Від районної влади всі дітки отримали солодкі гостинці, грошову допомогу та фото на пам’ять.

Із захопленням маленькі глядачі та їх батьки переглянули  виставу «Чарівна квітка», яка була подарована місцевими митцями театральної студії «Зернятко» та народного аматорського театрального колективу районного будинку культури (художній керівник Світлана Валуйко).

день захисту дітей

день захисту дітей

день захисту дітей

день захисту дітей

день захисту дітей

день захисту дітей

день захисту дітей