Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Терцентр підбив підсумки роботи за І півріччя 2018 року

Нарада по підсумках роботи за І півріччя 2018 року комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області».

Розпочала нараду директор територіального центру Оголенко Тамара Іванівна, яка підвела підсумки роботи територіального центру в цілому за I півріччя 2018 року та ознайомила працівників з пріоритетними напрямками роботи на ІI півріччя 2018 року.

Тамара Іванівна наголосила, що з метою здійснення контролю за роботою соціальних робітників, надання їм методичної та практичної допомоги, будуть здійснюватися позапланові виїзди в села району, а також наказала завідувачам відділень розпочати активну підготовку до осінньо – зимового періоду 2018 -2019 років, та зобов’язала провести широке інформування населення про надання соціальних послуг на платній та безоплатній основі, зокрема шляхом організації розповсюдження соціальної реклами, проведення роз’яснювальної роботи, висвітлення роботи у засобах масової інформації;

Директор в котре провела інформаційну бесіду з присутніми про етичні принципи спілкування соціального робітника з підопічними.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Наталя Іванівна прозвітувала про роботу відділення соціальної допомоги вдома за I півріччя 2018 року. Зробила детальний аналіз звітів соціальних робітників.

Наталя Іванівна, вказала соціальним робітникам, на правильність та своєчасність здачі звітів у відділенні соціальної допомоги вдома відповідно до вимог наказу Міністерства соціальної політики України від 13.11.2013 року № 760 «Про затвердження Державного стандарту послуги вдома».

  Завідувач відділення наказала соціальним робітникам в обов’язковому порядку постійно перевіряти:

  • забезпеченість підопічних картоплею, овочами, фруктами, консервацією та дровами на осінньо - зимовий період 2018 -2019 років;
  • в якому стані одяг і взуття зимового асортименту підопічних, чи не потребує ремонту.

За потреби провести необхідні ремонтні роботи опалювальних та освітлювальних систем (або організувати роботу, залучити волонтерів). Забезпечити організацію та проведення раннього виявлення одиноко проживаючих людей похилого віку.

Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика Зоя Анатоліївна прозвітувала про роботу відділення за I півріччя 2018 року, доповіла що працівниками відділення проводиться робота по заготівлі для підопічних ягід, фруктів, консервації на осінньо - зимовий період 2018 -2019 років, а з метою здешевлення вартості утримання підопічних відділення стаціонарного догляду активно проводиться робота по залученню благодійної та спонсорської допомоги.

В своєму виступі Музика З.А. коротко інформувала колектив про навчальні курси для молодшого медичного персоналу та соціальних працівників (робітників) з питань особливостей роботи з літніми людьми, які проводились 18-22 червня 2018 року на базі Обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку в м. Вінниці, в цьому навчанні приймала участь молодша медична сестра з догляду за хворими відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Томащук Оксана Антонівна, яка по закінченню навчання отримала сертифікат Центру додаткової професійної освіти Інституту геронтології НАМН України.

Завідувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Благун О.О. прозвітувала про роботу відділення за I півріччя 2018 року. Олена Олександрівна, вкотре наголосила соціальним робітникам про своєчасне та правильне оформлення документів для прийняття, припинення та поновлення підопічних на соціальне обслуговування у відділення. Завідувач нагадала всім присутнім, що незабаром розпочнеться Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя», та про необхідність установлення зв’язків з підприємцями, благодійниками з метою сприяння в наданні благодійної та матеріальної допомоги підопічним.

Серед виробничих питань було обговорення про необхідність підписання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області» на 2018 – 2022 рр., та затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку.

 Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району» Т.Оголенко

нарада терцентру

нарада терцентру

нарада терцентру

нарада терцентру

нарада терцентру