Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Триває конкурс «Успішне самоврядування Вінниччини».

З метою відзначення кращих місцевих рад та представників органів місцевого самоврядування; просування Вінниччини як успішного регіону з висококваліфікованими управлінцями та спеціалістами; а також підвищення рейтингу області серед інших регіонів України, Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування оголошує конкурс    «Успішне  самоврядування  Вінниччини».

Конкурс проводиться у 5 номінаціях, по 3 переможці в кожній:

  • Успішна рада;
  • Ініціативний голова;
  • Професійна посадова особа місцевого самоврядування;
  • Відповідальний депутат;
  • Кращий активіст територіальної громади.

Участь в конкурсі можуть брати територіальні громади-члени ВОАОМС та їх активні представники. А номінувати кандидатів на участь в конкурсі мають  місцеві ради. Підставою для участі є рішення сесії відповідної ради.

Конкурс триватиме з 17 липня до 31 жовтня 2017 року.

Нагородження переможців відбудеться під час Загальних зборів Асоціації, присвячених Дню місцевого самоврядування в Україні. Переможці отримають відзнаку та  грошову винагороду відповідно до номінацій.

Щоб прийняти участь в конкурсі, потрібно надіслати заявку учасника певної категорії на електронну адресу Асоціації  org.voaoms@gmail.com  або листом чи особисто на адресу: 21050    м. Вінниця, вул. Соборна, 72, каб. 313.