Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


У пріоритеті розвиток та популяризація футболу

24 листопада відбулись установчі збори засновників Громадської спілки «Жмеринська федерація футболу», на яких вирішено ряд організаційних питань, як-то обрання голови, заступників голови, членів виконавчого комітету, ревізійної комісії, затвердження Статуту, Процедурного регламенту, визначено склад органу для здійснення футбольного правосуддя - контрольно-дисциплінарного комітету. В зборах прийняли участь представники футбольних клубів району, тренери, функціонери, інструктори, ветерани футбольного руху – усі ті, кому небайдужа доля футболу та його розвиток на теренах Жмеринщини.

24/11/2017

24/11/2017

Метою діяльності Громадської спілки «Жмеринська федерація футболу» є розвиток та популяризація футболу на території Жмеринського району та міста Жмеринки, направлені на зростання рівня масовості цього виду спорту серед усіх верств населення, а також провадження оздоровчої, аматорської, спортивної, культурної, просвітницької, освітньої та наукової діяльності в сфері футболу, впровадження та реалізація фізкультурно-спортивних, реабілітаційних, для інвалідів (дітей-інвалідів) та соціальних програм.

24/11/2017

Заступник голови Вінницької обласної федерації футболу Павленко І.М., який був запрошений на установчі збори, розповів про діяльність обласної Федерації, зазначивши, що вона є громадською незалежною організацією фізкультурно-спортивного спрямування, яка прагне сприяти розвитку і піднесенню футболу у Вінницькій області.  Мета діяльності федерації — пропагування серед широких верств населення здорового способу життя та забезпечення прогресивних змін у розвитку футболу Вінницької області. Федерація забезпечує дотримання своїми колективними членами нормативних документів, таких як: Статутів, регламентів, директив і рішень органів ФФУ, УЄФА, ФІФА та визнає їх керівну роль в питаннях розвитку футболу.

24/11/2017

Відзначив велику роль футболу у житті дітей та підлітків. Не можна недооцінювати позитивний вплив футболу на психологічний стан дитячого організму. Хлопчики вчаться раціонально розпоряджатися часом, наполегливо йти до своєї мети, у них виробляється терпіння, витривалість. Відповідно неодмінно розвивається і працьовитість. Адже важко уявити, як можна домогтися великих досягнень, якщо не працювати щодня ​​не шкодуючи сил. Футбол також можна розглядати як своєрідний психологічний тренінг. Він виробляє навички та правила боротьби з суперником, допомагає не здаватися в разі невдачі.

Виступили голова районної ради Малярчук В.Г., голова Жмеринської РДА Легеза О.В., міський голова Кушнір А.П., які  відмітили високу значимість розвитку футболу, особливо серед дітей. Зокрема, голова районної ради Малярчук В.Г. зауважив, що створення єдиної федерації, яка об’єднує і район, й місто, дасть можливість проводити заходи на більш високому рівні, повернути колишню славу жмеринського футболу.

 

24/11/2017


24/11/2017

Головою Громадської спілки «Жмеринська федерація футболу» одноголосно був обраний Твердохліб Ю.М. Юрій Михайлович подякував усім за виявлену довіру та завірив, що зробить усе можливе для якнайширшої популяризації футболу, піднесення його рівня.

24/11/2017

Начальник відділу у справах молоді та спорту Марчук В.М. акцентував увагу присутніх на важливості розвитку саме дитячо-юнацького футболу, на потребі в забезпечені футбольних команд гарною якісною формою, м’ячами, фінансової підтримки участі команд в обласних та всеукраїнських футбольних змаганнях. Також вніс пропозиції щодо кандидатів до складу контрольно-дисциплінарного комітету.

24/11/2017

Наостанок заступник голови Вінницької обласної федерації футболу Павлєнко І.М. привітав усіх присутніх із створення громадської спілки, завірив, що обласна федерація буде допомагати Жмеринській як в методичному, так і в фінансовому й матеріальному забезпеченні. Звернув увагу на важливості створення комітетів, особливо з питань розвитку жіночого, дівочого, ветеранського футболів.

24/11/2017