Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Учасники бойових дій на території інших держав під особливою увагою

Голова районної ради Василь Малярчук, заступники голови виконавчого апарату районної ради Наталя Рожок та Едуард Крайнік взяли участь у засіданні організаційного комітету по відзначенню в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29 – річниці виведення військ з Афганістану. Вів засідання голова райдержадміністрації Олег Легеза.

  Учасники засідання затвердили план заходів, серед яких: упорядкування пам’ятників, меморіальних дощок, місць поховання загиблих у Республіці Афганістан та інших локальних конфліктах, під час антитерористичної операції, розчищення пішохідних зон і під’їзних шляхів до них.

Було наголошено на вжиття усіх заходів щодо поліпшення медичного та соціального обслуговування, забезпечення ліками інвалідів війни, учасників бойових дій в Афганістані, під час проведення антитерористичної операції та на території інших держав, членів сімей загиблих.

  В загальноосвітніх навчальних закладах району відбудеться проведення тематичних уроків, лекцій з історії війни в Афганістані, інших локальних конфліктів, екскурсії до музеїв, зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав.

  15 лютого по всіх населених пунктах району буде організовано покладання квітів до пам’ятників, місць поховань воїнів, які загинули під час війни в Афганістані, антитерористичної операції, інших локальних конфліктах.

  Цього ж дня відбудеться районний захід з нагоди відзначення пам’ятної дати за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, учасників бойових дій, членів родин загиблих та громадськості, на якому усі родини загиблих та воїни-інтернаціоналісти будуть відзначені матеріальною допомогою.

14/02/2018

14/02/2018