Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Угода про співпрацю підписана між керівництвом району та майбутніми управлінцями

Як майбутні повноправні громадяни, діти  і молодь  потребують стимулюючої участі в соціальному житті для розвитку самоповаги та соціальної компетентності. Провідну роль   в набутті  особистісного досвіду демократичних стосунків відіграє  учнівське самоуправління.  В кожній школі  є свій лідер самоуправління: президент, гетьман, командир, тобто людина, яка стоїть попереду і відповідає не тільки за себе, але й за тих, кого вона поведе, відповідальна за справу, для якої вона опинилася попереду. Розуміння механізмів відносин у групі  і натовпі, вміння подобатись і вести за собою – декому  щедро дані  від природи.

1 листопада 2017 року в залі засідань районної ради між Жмеринською райдержадміністрацією, районною радою, відділом освіти райдержадміністрації та радою учнівського самоврядування «Лідери Жмеринщини» підписано Угоду про співпрацю, метою якої є реалізація співпраці в галузі виховання дітей та молоді, організації освітнього процесу, позашкільного та громадського життя, дозвілля і оздоровлення, захисту прав та інтересів учнів, педагогів і батьків, у фінансово-економічній, соціальній, організаційній, інформаційній підтримці системи освіти Жмеринського району.

 Підписанти угоди  Олег Легеза, Василь Малярчук, Інна Цимбал, Альона Юрченко виступили з короткими промовами, в яких виразили сподівання на більш тісну співпрацю між районними органами влади та майбутніми управлінцями.

 А далі усіх лідерів учнівського самоврядування району очікувала захоплююча екскурсійна поїздка до м. Кам’янець – Подільський, яка була профінансована керівництвом району.

01/11/2017

01/11/2017

01/11/2017

01/11/2017

01/11/2017