Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


УВАГА! Оголошено Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році

 Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголосило конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

Конкурс цього року організовується у партнерстві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» та має на меті відібрати, відзначити та поширити кращі практики органів місцевого самоврядування з соціально-економічного розвитку територій, що були реалізовані у період 2016-2017 рр.

 Цього року темами конкурсу визначено:

 1. Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах.

 2. Формування безпечного життєвого середовища.

 3. Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку.

 Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку (завантажити текстовий файл) і надіслати її до 30 вересня 2018 року електронною поштою на адресу best.practice.ukraine@coe.int.
Більше інформації про Конкурс 2018 року читайте у буклеті  та ознайомившись з Положенням про Конкурс.
Додаткову інформацію з усіх питань Конкурсу можна отримати за тел.: 044 590 47 76 та 044 303 99 16.

 Довідково: Проведення таких конкурсів є загальноєвропейською ініціативою, яку з 2012 року підтримує і Україна як держава – член Ради Європи. Протягом 2012-2013 року конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» впроваджувався Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи, а з 2014 року організатором цього конкурсу виступає Мінрегіон.