Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Впровадження медичної реформи на Жмеринщині

Про впровадження медичної реформи на Жмеринщині йшлось на нараді за участю голови райдержадміністрації Олега Легези, голови районної ради Василя Малярчука, міського голови Анатолія Кушніра, голови Северинівської ОТГ Олександра Христюка, першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Монастирського, заступника керівника виконавчого апарату районної ради Едуарда Крайніка, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Олександра Ярмоленко, начальників фінансового управління райдержадміністрації  Володимира Гамарника та міської ради Галини Безверхньої, головного лікаря центру первинної медико – санітарної допомоги Олега Калінського.

  В ході зустрічі обговорено перспективи розвитку медичної галузі в регіоні в рамках проведення медичної та адміністративної реформ. Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Олександр Ярмоленко та головний лікар ЦПМСД Олег Калінський ознайомили присутніх із шляхом розвитку медицини на Жмеринщині відповідно до вимог нових законодавчих актів та поділились своїм баченням функціонування медичних закладів. Після довготривалої дискусії учасники наради надали доручення представникам медицини розробити та презентувати карту пріоритетів розвитку медицини в регіоні.

  Обговорено також питання функціонування нещодавно створеної амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2. Зокрема про співфінансування міської ради в утриманні установи.

27/11/2017

27/11/2017

27/11/2017

27/11/2017