Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання ювілярів

В травні відзначили свій 90-річний ювілей жителі с. Мартинівка Ковальчук Марія Севаст’янівна 15.05.1928 р.н. та Ковальчук Ольга Яківна 19.05.1928 р.н. підопічні відділення соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр Жмеринського району»

Привітати ювілярів з визначною подією завітали: директор територіального центру Оголенко Тамара Іванівна,  завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Наталя Іванівна, керівник апарату Жмеринської райдержадміністрації Москальчук Тетяна Григорівна. Вітаючи з ювілейним днем народження директор терцентру Оголенко Т.І. побажала міцного здоров’я на довгі роки і відзначити ще не один ювілей. В знак пошани ювілярам подарували квіти, торт та пам’ятні подарунки.

Життєвий шлях ювілярів, довжиною в 90 років, був не з легких. Важкі воєнні роки, голодомор та післявоєнне відновлення колгоспу. Все своє трудове життя вони важко працювали.  Їхні жіночі руки ніколи не знали втоми.

Ковальчук Ольга Яківна все життя працювала в колгоспі, дітей у неї не було, а чоловік помер ще 30 років тому. Проживає в старенькій хатині, згорблена але така усміхнена та задоволена, що її незабувають.

Ковальчук Марія Севаст’янівна народилась у с. Дубова, дитинство голодне й холодне пролетіло птахом, як один день. Все своє трудове життя вона працювала в Невідомчій охороні при Мартинівському спитрзаводі. Сьогодні ювілярці є чим пишатися, вона любляча мама, бабуся, має онуків та правнуків, берегиня добра, щастя і сімейного затишку у своїй родині.

 Ювіляри подякували за вітання гостям та поділилася спогадами про прожиті роки, які завжди були осяяні святою вірою в Господа та в щасливе майбутнє України.

 Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Н.І.

вітання ювілярів

вітання ювілярів

вітання ювілярів