Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання з нагоди 90-річчя

9 червня свій 90-річний ювілей відзначила жителька с. Петрани Жмеринського району Вінницької області Рожко Філіна Леонтіївна підопічна відділення соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр Жмеринського району».

За дорученням директора територіального центру Оголенко Т.І. привітати ювілярку з визначною подією завітали завідувач відділення соціальної допомоги вдома Воробій Наталя Іванівна та соціальний робітник Мукомел Ольга Володимирівна. Вітаючи з ювілейним днем народження завідувач відділення Воробій Н.І. побажала міцного здоров’я на довгі роки життя і відзначити ще не один прекрасний ювілей. В знак пошани ювілярці подарували квіти, торт та пам’ятні подарунки.

Життєвий шлях ювілярки, довжиною в 90 років, був не з легких.

Рожко Філіна Леонтіївна народилась в с.Петрани  в багатодітній сім’ї. Коли їй виповнилось 10 років вона залишилась сиротою, тому була змушена залишити навчання після першого класу та допомагати виховувати свої меньших братів і сестер. Потім вишла заміж, народила двох синів і з чоловіком виїхала до Запоріжжя на заробітки, де як розповідає Рожко Ф.Л. важко та невтомно працювала на будівництві. Через деякий час повернулася та всі подальші роки працювала в рідному селі в колгоспі ім. Жданова. Не цуралася ніякої роботи, все її життя пройшло на виду людей. Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Сьогодні ювілярці є чим пишатися, вона любляча мама, бабуся, має онуків та правнуків, берегиня добра, щастя і сімейного затишку у своїй родині.

 Ювілярка подякували за вітання гостям, рідним та поділилася спогадами про прожитті роки, які завжди були осяяні святою вірою в Господа та в щасливе майбутнє України.

                                    Завідувач відділення  Н.І.Воробій

90 років