Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Запобігти! Врятувати! Допомогти!

Це гасло давно став життєвим кредом для людей мужньої професії, які завжди готові проявити мужність та героїзм під час виникнення надзвичайної ситуації.

На території Жмеринщини завдання по профілактиці та ліквідації надзвичайних ситуацій виконує особовий склад Жмеринського районного сектору Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області – 44 працівника.

За поточний рік підрозділом було здійснено 261 виїзд, ліквідовано 56 пожеж. Систематично та якісно проводилась профілактична робота.

Слова подяки на адресу своїх колег висловив керівник Жмеринського районного сектору, підполковник служби цивільного захисту Василь Миронюк. Він побажав підлеглим «сухих рукавів» та чим поменше тривожних викликів.

Загиблих під час виконання службових обов’язків та антитерористичної операції вшановано хвилиною мовчання.

Від районної влади винуватців свята привітали заступник голови районної ради Володимир Бігас та завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Наталія Яковець.

Кращих рятувальників нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради та грошовими винагородами.

Слова привітань на адресу вогнеборців пролунали і від представників Жмеринської міської ради: керуючої справами міськвиконкому Тетяни Савченко та начальника відділу з питань цивільного захисту Миколи Захарчука, які також вручили Почесні грамоти та грошові винагороди.

Завершилось свято спільною світлиною всього особового складу на фоні пожежного автомобіля.


професійне свято

професійне свято

професійне свято

професійне свято

професійне свято

 

професійне свято

Використані матеріали сайту Жмеринської районної державної адміністрації