Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Збудований новий міст у Рові

Міст – це найдавніший інженерний винахід людства. Маленькі, хиткі з колод або великі, розвідні і монолітні – усі вони наближають береги, роблячи наше життя простішим.

Гостра проблема побудови нового надійного мосту замість старого аварійного помосту, що з’єднував два береги через річку Рів, яка перетинає однойменний населений пункт, поділяючи його  навпіл, виникла ще наприкінці минулого року під час проведення виїзних прийомів громадян головою райдержадміністрації Легезою О.В. Селяни скаржились на небезпечний нашвидкуруч збудований поміст і значні незручності, які він приносить.

Ідея побудови мосту виникла та була реалізована Рівським сільським головою Садовник А.С. за сприяння депутата районної ради Мурашка В.М., ТОВ «Агротал», директора комунального підприємства «Жмеринський комунгосп» Халмурадова А.О. Значною була підтримка районного бюджету - на будівництво виділено 120 тис. грн..

І ось 18 травня здійснилась мрія рівчан. Урочисто сільський голова Садовник А.С. та голова райдержадміністрації Легеза О.В. перерізали червону стрічку та разом із учнями місцевої школи влаштували справжній парад вишиванок через міст. А далі був урочистий мітинг, на якому з вітальними словами виступили Рівський сільський голова Садовник А.С., голова райдержадміністрації Легеза О.В., заступник голови районної ради Бігас В.П., директор Рівської ЗОШ І – ІІ ст.. Левківський М.С.  та депутат районної ради Мурашко В.М. Об’єднуючою стрічкою промов було комфортніше  життя рівчан та вдячність усім учасникам процесу будівництва.

У вітальному слові сільський голова Садовник А.С. зазначила, що відтепер життя в їхньому селі кардинально зміниться: дорослі матимуть змогу більше контактувати між собою та відвідувати сільську раду, центр села якомога частіше. Батьки не переживатимуть за дітей, які добираються до школи.

Завершився захід святковим концертом та виставкою місцевих умільців.

міст через Рів

міст через Рів

міст через Рів

міст через Рів

міст через Рів

міст через Рів

міст через Рів