Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Життєвий листопад

Вже отави у лузі покошені,

Що було не повернеш назад.

У багрянці пекучому осені,

Догоряє осінній мій сад.

Я не буду журитися, плакати,

Все було у моєму житті.

Золотим падолистом спалахують,

Всі стежки і дороги круті.

 

Першого жовтня весь світ відзначив міжнародний день людей похилого віку. Не залишився осторонь і колектив бібліотечних працівників КЗ «Жмеринська центральна районна бібліотека ім. В.П.Вовкодава», та колектив кіновідеомережі, відвідавши будинок для людей похилого віку «Джерело надії» в с.Олексіївка. У цей осінній день ми зібралися, щоб висловити свою шану і повагу людям, які пройшли великий віковий і життєвий шлях.

Тепло і щиро зустріли нас мешканці цього закладу разом із своїм керівництвом. Для них була підготовлена літературно-музична композиція «Життєвий листопад». Приємним подарунком стало виконання пісень і читання гуморесок Сергієм Петруком, відомим журналістом та громадським діячем, також вони мали змогу поринути в минуле переглянувши кінострічку «Дівчата».

Промайнули молоді роки бурхливим потоком, подаленіло казкове дитинство, чарівна юність, і ось прийшов час заслуженого відпочинку. Змінюється звичайний ритм життя – і це не легкий період, до якого треба звикати. Щож, осінь життя, як і осінь року, треба зустрічати  без печалі…Вона неминуча, тож потрібно зробити все, щоб осінь була золотою. А для цього треба постійно знаходити джерело оптимізму, жити в гармонії зі своїм віком, радіти кожному прожитому дню, навчитися сприймати життя, як безцінний подарунок долі.

01/10/2017

01/10/2017

01/10/2017

І дуже відрадно, що ці люди, які проживають цьому будинку, мають справу до душі: люблять читати, пишуть вірші, знаходять розраду в пісні. Тож хочеться побажати їм, всіляких гараздів, добра і миру, а ще,

Бажаємо, що б першим гостем було здоров’я,

Як лист дубовий, таке міцне.

А другим гостем – радість у хату,

Що веде за собою друзів багато.

Щастя, веселість, добрую долю,

Для серця – втіху,  добра доволі.

Багатства в домі, в душі спокою,

Хай повниться завжди життя добротою.