Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Зустріч керівників району та міста з керівником ГУ ДСНС у Вінницькій області Русланом Шевчуком

Зустріч керівників району та міста з керівником ГУ ДСНС у Вінницькій області Русланом Шевчуком та особовим складом місцевої Державної пожежно-рятувальної частини №8 відбулась 6 лютого 2019 року. Підставою для зустрічі став звіт рятувальної служби про використання коштів в сумі близько 300 тис. грн.. районного та міського бюджетів, які були виділені в 2018 році з метою створення належних побутових умов.

Минулого року завдяки зазначеним коштам вдалось значно покращити матеріально – технічну базу підрозділу.

 Це ремонти приміщення для відпочинку, навчального класу, гаражу, фойє; реконструкція шаф та роздягальні, заміна 19 дерев'яних вікон на металопластикові, закупівля цифрового реєстратора мовної інформації, оргтехніки та паливно-мастильних матеріалів.

Керівник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук разом із головою райдержадміністрації Олегом Легезою, головою районної ради Василем Малярчуком та секретарем міської ради Юрієм Світлаком оглянули відремонтовані приміщення та високо оцінили якість виконаних робіт.

У присутності особового складу Руслан Шевчук подякував керівництву району та міста за фінансову підтримку та сприяння рятувальній службі у виконанні важливих завдань та вручив Подяки, очільнику міста - медаль.

Цього року Жмеринську державну пожежно-рятувальну частину №8 чекає ще одне приємне нововведення – оновлення транспортних засобів. Невдовзі жмеринські рятувальники отримають сучасно оснащений спецавтомобіль за кошти державного бюджету. Але важливо провести модернізацію гаражного приміщення згідно параметрів нової техніки. Керівники району та міста пообіцяли всіляку підтримку в облаштуванні гаражу та запевнили, що і надалі сприятимуть місцевому підрозділу у виконанні важливої місії.

ДСНС

ДСНС

ДСНС

ДСНС

ДСНС

ДСНС

ДСНС