Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Євроавто можна розмитнити у Жмеринці

 До уваги громадян!

Вінницька митниця ДФС повідомляє:

Відділ митного оформлення №2 митного поста «Вінниця-центральний» здійснює митне оформлення транспортних засобів громадян

З метою забезпечення безперервного митного оформлення транспортних засобів громадян, уникнення скарг і нарікань громадян на затягування виконання митних формальностей наказом Вінницької митниці ДФС були надані повноваження всім митним постам, які здійснюють свою діяльність на території Вінницької області, на здійснення митного оформлення транспортних засобів. Митне оформлення транспортних засобів для вільного обігу в зоні діяльності Вінницької митниці ДФС можна здійснити на митних постах:

«Вінниця-центральний» (відділи митного оформлення №1 та №2),«Гайсин», «Піщанка», «Ямпіль», «Дністер» (відділи митного оформлення №1, «Автомобільний», «Бронниця»).

Жителі Жмеринського, Барського, Тиврівського, Шаргородського районів Вінницької області мають можливість здійснити митне оформлення своїх транспортних засобів у відділі митного оформлення № 2 митного поста «Вінниця-центральний» Вінницької митниці ДФС, за адресою: Вінницька обл., м. Жмеринка, вул. Барляєва, 28. Начальник відділу – Палій Юрій Миколайович, тел. (04332) 2-21-11, (04332) 2-20-07.

 

Графік роботи відділу митного оформлення №2

митного поста «Вінниця-центральний»:

 

Понеділок-четвер з 09:00 до 18:00

Пятниця з 09:00 до 16:45

Перерва на обід з 13:00 до 13:45

 

За вказаними номерами телефонів та адресою у робочі години працівники поста надаватимуть консультації та відповіді на запитання громадян з проблемних питань, пов’язаних з митним оформленням транспортних засобів.

 

Дані нововведення дозволять врахувати значне збільшення митних оформлень транспорних засобів відповідно до законів України від 08.11.2018 № 2612-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» та № 2611-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів».