Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


10 грудня прийнятий районний бюджет на 2020 рік

Основний фінансовий документ 2020 року прийнятий 32 сесією районної ради, що відбулась 10 грудня. У роботі сесії прийняли участь 27 депутатів районної ради.

З першого питання порядку денного сесії голова районної виборчої комісії Булах А.С.  зачитала повідомлення комісії щодо визнання обраним депутатом Жмеринської районної ради Вінницької області 7 скликання, наступного за черговістю кандидата у депутати за виборчим списком Жмеринської  районної організації  політичної партії «Народний Рух України» Римар Наталії Олександрівни, яка приступає до своїх обов’язків замість вибулого Самборського М.С. Депутати одноголосно визнали повноваження депутата, а голова районної ради Малярчук В.Г. привітав Наталію Олександрівну та від імені депутатського корпусу побажав здоров’я, наснаги, професійної і громадянської зрілості, уміння служити людям з повною самовіддачею, відчуття власної значимості у виконанні всіх депутатських повноважень.

Далі депутати розглянули низку програм розвитку у різних галузях на 2020 рік та у підсумку Програму економічного і соціального розвитку Жмеринського району на 2020 рік, яку презентував перший заступник голови райдержадміністрації Монастирський О.І. Олександр Іванович детально зупинився на досягненнях 2019 року та зауважив, що в планах на 2020 рік пропонується більше уваги приділити реалізації соціальних та медичних проектів.

Районний бюджет на 2020 рік представив начальник фінансового управління райдержадміністрації Гамарник В.А., зазначивши, що проектом рішення визначаються доходи районного бюджету у сумі 142788873 гривень, у тому числі доходи загального фонду районного бюджету - 142367528 гривень та доходи спеціального фонду районного бюджету- 421345 гривень; видатки районного бюджету у сумі 142788873 гривень, у тому числі видатки загального фонду районного бюджету - 139057528 гривень та видатки спеціального фонду районного бюджету - 3731345 гривень; профіцит за загальним фондом районного бюджету у сумі 3310000 гривень; дефіцит за  спеціальним фондом районного бюджету у сумі 3310000 гривень; оборотний  залишок бюджетних коштів  районного бюджету у розмірі 10000 гривень, що становить 0,01 відсотків видатків загального фонду районного бюджету; резервний фонд районного бюджету у розмірі 1370000 гривень, що становить 1 відсоток видатків загального фонду районного бюджету.

Також депутати розглянули ряд питань з напрямку утримання комунального майна району.

Керуюча справами виконавчого апарату Радіна О.О. ознайомила депутатів із планом ради на наступний рік, інформувала з основних питань роботи виконавчого апарату.

Прийняте рішення про перелік об'єктів спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району, що підлягають приватизації, відповідно до якого у 2020 році планується завершити приватизацію об’єкта спільної комунальної власності по вулиці Тімірязєва, 8, що знаходиться на балансі кіновідеомережі, та реалізувати через аукціон приміщення районної стоматполіклініки. Саме ж комунальне некомерційне підприємство у разі продажу приміщень планується перевести на вулицю Добролюбова у приміщення районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги.

 Наприкінці сесії депутат районної ради, голова фракції політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у Жмеринському районі Ганжа А.Ю. виступив із закликом підтримати звернення депутатів щодо продовження мораторію на відкриття ринку землі, яке не знайшло підтримки більшості у раді.

Загалом на розгляд сесії виносилось 38 питань, прийнято 36 рішень.

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія

сесія