Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


10 листопада відбулись засідання постійних комісій

10/11/2016

10 листопада в залі засідань районної ради відбулись засідання постійних комісій районної ради 7 скликання по обговоренню питань, що виносяться на розгляд  8 сесії районної  ради, яка відбудеться 17 листопада. Явка депутатів була доволі висока.

10/11/2016

Як зазвичай, на сесії будуть розглянуті питання фінансового блоку, що стосуються внесення змін до районного бюджету 2016 року, затвердження розпоряджень та інші. Пропонується затвердити районні програми «Соціальний захист і підтримка дітей незахищених категорій на 2017 – 2022 роки» і енергозбереження та енергоефективності на 2017 – 2018 роки.

10/11/2016

Найбільша дискусія розгорнулась при обговоренні питань медичної галузі, особливо тих, що стосувались зміни структури та загальної чисельності працюючих КУ “Жмеринська центральна районна лікарня” та перепрофілювання амбулаторій загальної практики сімейної медицини КУ «Жмеринський районний медичний Центр первинної медико-санітарної допомоги» сіл Сербинівці, Кацмазів та ліквідацію ФАПу с. Леляки, ФП сіл Голубівка, Ярошинка, Петрані. Депутати вирішили, перше з перелічених питань не включати до порядку денного сесії, а от з другого питання заслухали інформацію Кацмазівського сільського голови Дідовика В.І., аргументи начальника відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярмоленка О.М.,  головного лікаря КУ «Жмеринський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги», заступника головного лікаря КУ “Жмеринська центральна районна лікарня” Мидвецького В.П. В обговоренні виступили депутати районної ради Літвин Б.В., Стемповський А.М., Крайнік Е.І. В кінцевому результаті вирішили дане питання розглянути на 8 сесії.

10/11/2016

Також начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярмоленко О.М. зачитав проект звернення депутатів Жмеринської районної ради 7 скликання до Вінницької обласної ради, в якому депутати Жмеринської районної ради 7 скликання просять  депутатів  обласної ради  винести на розгляд чергової сесії обласної ради питання  передачі  із  спільної  комунальної власності  сіл (селищ) міст області  у  спільну комунальну власність  сіл ( селищ) району  приміщення котельні, що знаходиться на території центральної районної лікарні за адресою: м.Жмеринка, вул.Київська, 288

10/11/2016

Біля 20 питань стосуватиметься затвердження технічних документацій з нормативних грошових оцінок земельних ділянок громадян.

10/11/2016 

Планується внести зміни в Статути комунальних установ на виконання листа Жмеринської об'єднаної державної податкової інспекції №10662/10/12 від 15. 09.2016 року " Про внесення змін до установчих документів неприбуткових підприємств, установ та організацій згідно відповідних вимог".